3. Τρόποι Αποστολής


3.1 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε για εσάς την αρτιότερη, ταχύτερη, ασφαλέστερη και εντός των προσυμφωνημένων χρονικών παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. H εταιρεία NRG SPORTS ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΑΜΠΑΝΙΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ συνεργάζεται με την ACS Courier και την Γενική Ταχυδρομική. Αν μας καλέσετε μέχρι τις 12:00 τηλεφωνικώς στο 27310-29832 επεξεργαζόμαστε και αποστέλλουμε την ίδια μέρα την παραγγελία σας. Αν υποβάλετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικώς λόγω του ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας επεξεργάζεται την επόμενη μέρα και θέλει 2-3 εργάσιμες μέχρι να φτάσει σε εσάς. Αν τώρα βιάζεστε να την παραλάβετε απλά κάντε μας ένα τηλέφωνο και θα την προωθήσουμε πιο γρήγορα.

Για παραγγελίες άνω των 59€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραγγελίες κάτω από 59€ η χρέωση είναι 3€ ΚΑΙ τα έξοδα αντικαταβολής 2€.

Εάν το βάρος (ή ο ογκομετρικός υπολογισμός) του δέματος ξεπερνά τα 3 κιλά, το κόστος αποστολής μπορεί να μεταβληθεί, πάντα κατόπιν ενημέρωσης του πελάτη. Το ίδιο ισχύει και για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές.

Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι υπέρβαρο ή το κόστος των προϊόντων σας υπερβαίνει τα 150€ υπάρχει το ενδεχόμενο να σας ζητήσουμε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση μέρους ή όλου του ποσού.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 09:00 έως 18:00 και Σάββατο 09:00 – 13:00 (εφόσον ζητηθεί από τον πελάτη με επιπλέον επιβάρυνση 3€).

Οι παραδόσεις ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω απεργιών ή δυσμενών καιρικών συνθηκών ή εάν η επιθυμητή τοποθεσία είναι απομονωμένη. Αν τα προϊόντα φτάσουν στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει αλλά δεν υπάρχει κάποιο άτομο να παραλάβει το δέμα τότε ο διανομέας θα αφήσει ένα σημείωμα που θα σας προτρέπει να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία. Αν δεν υπάρξει ειδοποίηση μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες μέρες το δέμα επιστρέφει στο κατάστημα μας. Σας προτείνουμε για να αποφευχθεί η παραπάνω κατάσταση να επιλέγεται διευθύνσεις όπου πάντα θα υπάρχει κάποιος να παραλάβει το δέμα (π.χ. εργασιακός χώρος).

3.2 ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εντοπισμός παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε στο email που έχετε δηλώσει έναν μοναδικό αριθμό. Με τον αριθμό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας ΕΔΩ.

3.3 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Η αποστολή της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί αφού πρώτα προηγηθεί προηγούμενη ειδοποίηση από εμάς για τα έξοδα αποστολής και έγκριση του πελάτη